filmmaking

Bereik een breder publiek met video, het spreekt tot de verbeelding en informatie is sneller en beter te verwerken. Daarnaast is videomarketing de tool om conversie te verhogen.

Onze producties bestaan uit het realiseren van animaties, aftermovies, bedrijfsfilms, sfeerimpressies van bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Ook interactieve video’s en virtual reality is mogelijk.

Omdat video een krachtig medium is, kunt u het beste zelf oordelen en een aantal projecten bekijken in het video portfolio.

Bekijk een aantal gerealiseerde projecten om een beter beeld te krijgen van onze video producties.

Voorbereiding

Het merendeel van de video’s komen tot stand middels een storyboard. Het doel van de video wordt besproken om vervolgens een bijpassend script te maken.

Verwerking

Het verwerken van het geschoten beeldmateriaal gebeurt op ons kantoor. Hierbij monteren wij audio en video op een dynamische wijze zodat de video uw doelgroep bereikt.

Opnames

Met behulp van de juiste camera apparatuur worden de opnames gemaakt. Wij schieten in 4K kwaliteit zodat de video op alle devices in haarscherpe kwaliteit te bekijken is.

Feedback en promotie

Feedback wordt besproken en verwerkt. Om het bereik van uw video te vergroten kunt u gebruik maken van onze paid-promotion service.